Assalamualikum wbt dan salam sejahtera

Ini merupakan ENTRY penerimaan Produk SLIMFAST DIETSINI
 ❤ Testimoni terhadap diriku ini…
❤ PRODUK KURUS YANG BERKESAN❤ CARA KURUS YANG CEPATIni merupakan kata-kata yang dapat digambarkan selepas menggunakan produk ini selama sepuluh hari.Semasa menggunakan produk ini dalam tempoh yang ditetapkan, saya mengalami beberapa kesan dimana selepas beberapa jam meminum produk ini seperti sakit perut, cirit birit, selalu sahaja keluar masuk ke dalam tandas..Mungkin kerana kesan yang baik untuk membersihkan usus yang kotor dan juga melawaskan penghadaman saya ini dan juga membuang segala toksin yang berada di dalam badan saya ini.Saya mengambil produk ini sebanyak dua kali sehari dimana sebelum makan tengahhari dan sebelum makan malam.Hal ini kerana berat saya adalah melebihi 75kg dan dinasihatkan meminum sebanyak 2 kali sehari.Rasionalnya meminum semasa tengahhari dan malam adalah kerana waktu pagi adalah waktu yang sangat penting untuk ke kuliah/kelas dan menumpukan perhatian sepenuhnya terhadap pelajaran supaya tidak mengganggu masa ini jika mengalami masalah sakit perut ini.Rasanya yang sangat unik iaitu Rasberry dan saya mengambilnya dengan menggunakan 150ml++ air dan campurkan dengan serbuk kordial dan kacau sehingga sebati kemudian meminumnya sekaligus.
 Berat sebelum : 95.5kg  Berat selepas menggunakan SLIMFAST DIET : 91.2kg  Beza : 4.3kgBayangkan penggunaan selama 10 hari dapat mengurangkan berat sebanyak 4.3 kg ini.Sangat bagus untuk kita yang suka minum air yang berperisa Rasberry ini.
Tetapi rasanya macam sesuatu produk kecantikan+kurus yang lain dan sama sahaja kesannya kepada diri saya. Rasanya, baunya, kesannya, tetapi produk yang lain dan berbeza..
Masa penggunaan : 13 MAC 2014 – 22 MAC 2014

Bagi saya, tiada perubahan daripada rupa bentuk badan saya cuma saya rasa perut dah kempis sedikit dan ukuran pinggang mengecil sahaja.
Gambarnya tidak dapat ditunjukkan atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.

Sedikit perkongsian berkenaan PRODUK ini.

Bahan-bahan kandungan Slimfast Diet yang membunuh lemak degil

Kordial Slim Fast Diet. Sangat berkesan. Kesan dengan pengambilan pertama.Alami kesan penyingkiran toksin selama seminggu dan anda akan tersenyum selepas itu.Berat turun 3-6kg dalam masa 10 hari adalah yang biasa pengguna SFD nyatakan.
Kordial SFD akan :+ Mengempiskn perut anda+ Melegakan sembelit+ Memantau Selera+ Memberikan Rasa Kenyang+ Menyediakan supplement terbaik tubuh+ Memberikan Tenaga+ Menyingkirkan bonjolan lemak yang kurang menarik+ Mengurangkan pembendungan air+ Meningkat metobalisma anda+ Menghilangkn toksin yang memudaratkan+ Menganjalkan kulit untuk penampilan lebih muda+ Kulit yang lebih sihat dan berseri
Sekiranya anda ingin tahu fungsi bahan didalam SFD, Baca & Fahami mengapa ia begitu berkesan untuk anda. 100% Semulajadi, Halal & Lulus KKM.
LIHAT HASIL HEBAT SFD -> http://on.fb.me/1c4r6fl
Sedap . Melangsing . Menganjal . Melegakan Sembelit . Menahan Selera Makan . Merawat-Memulih-Mencantikan Kulit . Mengurangkan Tekanan . Lebih Muda Hari ke Hari.
Untuk Masalah / Kulit Hebat -> http://on.fb.me/19FT1nr

Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.